Dávid Ferenc Ház

Hat szoba, összesen 11 szálláshely fogadja az ide látogatókat. Minden szoba külön bejárattal, saját fürdővel rendelkezik.

Téglás Gábor Iskolaközpont bentlakása

 

A Dévára látogatók számára a Téglás Gábor Elméleti Líceum előzetes bejelentés alapján az intézet benntlakásában szállást (6-8-10 ágyas szobák emeletes ágyakkal) és étkezést biztosít rendkívül kedvezményes áron.

 

 

Melite Ház

Az első emeleten 7 szoba található, mindegyik 4 férőhelyes (2 egyszemélyes és egy emeletes ágy), egy férfi és egy női fürdő (2 zuhanyzóval valamint 2 illemhelyiséggel), a folyosó végén egy kis nappali található ahonnan gyönyörű rálátás van a Dévai várra. A tetőtéren egy 27 férőhelyes nagyszoba található, amely inkább gyerekek, fiatalok elszállásolására alkalmas, 1 illemhellyel.

Az épület előtt zárt parkoló található, hideg-meleg víz állandó jelleggel biztosított. A ház vendégei lehetnek önellátók, de igény szerint, előzetes egyeztetés után, biztosítunk reggelit, félpanziós vagy teljes ellátást. Az alagsorban található egy minden szempontból felszerelt ebédlő és konyha. A földszinti 100 férőhelyes nagyterem konferenciákra, előadásokra, kiállításokra alkalmas.